Friday, November 4, 2011

Huvitavaid kodumaiseid blogisid

Eestikeelseid ettevõtluse ja finantsteemalisi blogisid on väga vähe. Kui keegi teab veel mõnda asjalikku, andke palun kommentaariumis teada, lisan juurde.


Kui hakkasin oma Readeris blogisid sorteerima, täheldasin teatud üllatusega, et raamatupidamisest ja finantsjuhtimisest ei leidnudki ühtegi korralikku eestikeelset blogi .. kindlasti siiski mõni veel on, pole lihtsalt leidnud. 

Pangandusest ja makroökonoomikast kirjutavad
Maris Lauri http://mlauri.wordpress.com/
Indrek Neivelt http://www.indrekneivelt.eu/

Ettevõtlusest ja majandusarengutest
http://www.fututuba.ee/
http://erinevadsignaalid.net/
http://mottehommik.praxis.ee/
http://www.juhtimine.ee/

Investeerimisest ja isiklikest raha-asjadest
Kristjan Lepik http://www.tarkinvestor.ee/blog.php
Tõnis Oja http://rahajuht.ee/
http://www.rahakool.ee/finantsblogi/
http://www.finantsvaade.ee/


Internetiturundusest
http://www.okia.ee/blog/
http://www.ddr.ee/
ja Peep Laja lausa kolmes blogis:
http://internetmarketing.ee/
http://conversionxl.com/blog/
http://blog.traindom.com/

Ajajuhtimisest Kristjan Otsmann http://www.selgepilt.ee/

Coachingust ja juhtimisest Raimo Ülavere http://www.mindsweeper.ee/category/blogi-2/

Personalijuhtimisest Maris Krieger http://mariskrieger.blogspot.com/

4 comments:

  1. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate võtta laene kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    ReplyDelete
  2. Kuidas ma Christy Walton Finance'ilt laenu sain, olen sattunud petuskeemide kätte, kuni kohtun selle ustava laenuandjaga, kes andis mulle 50 000 euro suuruse laenu, ja nüüd usun, et on veel tõelisi veebilaenuandjaid, siin on meil (christywalton355@ gmail.com) laenuandja kohta, kui vajate rahalist abi, võite temaga abi saamiseks ühendust võtta: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Tere,

    Kas vajate oma rahuloluks mugavat laenu? Pakume soodsat 3% intressimääraga laenu kohalikele ja rahvusvahelistele laenuvõtjatele. Oleme sertifitseeritud, usaldusväärsed, usaldusväärsed, tõhusad, kiired ja dünaamilised ning teeme koostööd. anname pikaajalist laenu maksimaalselt 2-50 aastaks.

    Kas vajate võlgade tasumiseks, ettevõtte alustamiseks või mõnel muul põhjusel otsest, lihtsat ja soodsat laenu? Kui jah, võtke meiega laenutaotlusega ühendust.

    See pakkumine on tõsistele inimestele.

    Huvi korral võtke meiega ühendust aadressil: E-post:   easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +13323304179

    Oleme sertifitseeritud,
    usaldusväärne, usaldusväärne, tõhus, kiire ja dünaamiline.

    Parimate soovidega,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +13323304179

    3% Lihtne ja soodne laenupakkumine

    ReplyDelete
  4. Urgent Affordable loan. search no more. contacting the right company for legitimate loan lender have always been a huge problem to clients who have financial problem and in need of solution to it at an affordable interest rate? processed within 2 Of 3 working days. have you been turned down constantly by other banks and other financial institutions? contact Mr Robert Richard Loan Services company, We offer loans ranging from (5,000.00 $ˆ£,€ To 50,000,000,00 $ˆ£ € Or It\'s equivalent In Euro & USD, Pounds). At 2% interest rate. Loans for developing business a competitive edge/Business expansion. We are certified, trustworthy, reliable, efficient, fast and dynamic. And a Co-operate Financial For Real Estate And Any Kinds Of Business Financing, Contact us today at: (loanfundslenders@gmail.com)

    ReplyDelete